HJÆLP I ALLE VIDEO PRODUKTIONENS FASER

BRUG FOR HJÆLP TIL KONCEPT UDVIKLING, VIDEO DESIGN OG PRODUKTION AF LÆRINGSVIDEO? ØNSKER I PROFESSIONELT PRODUCERET LÆRINGSVIDEO ELLER VIL I FILME SELV? JEG KAN HJÆLPE JER I ALLE VIDEOPRODUKTIONENS FASER.

KONCEPT

Hvor og hvordan kan videomediet med fordel bruges i jeres undervisningskontekst? Hvad er videomediets styrke i forhold til de læreprocesser I ønsker at igangsætte? Skal videoerne være interaktive? Hvordan kan videomaterialet overordnet struktureres, så det understøtter jeres læringsprincipper? Jeg kan hjælpe jer med at udarbejde manuskript og storyboard skabeloner til de forskellige typer læringsvideo, som I ønsker at producere fx casevideo, begrebvideo, instruktionsvideo, dokumentarisk video osv.

DESIGN

Hvis videoerne skal matche jeres firma, målgruppe og læringsunivers handler det om stil, layout, farver, tekst, speak, lyd og musik. Det handler om at gøre videoerne  spændende at se på. Det handler om stemning: Skal det være humoristisk eller alvor? Skal der fx produceres live video, speeddrawing, animationsfilm, screencast eller et mix? Skal der designes pre-roll med jeres logo, navne-/titelskilte og kort outtro? Skal videoerne være interaktive?

PRODUKTION

Måske ønsker I at få produceret video? Se eksempler på Your Setup videoproduktioner

Måske ønsker I selv at producere video? Måske har I brug for hjælp til indkøb af udstyr og programmer? Måske har I brug for videoundervisning? Se eksempler på videoworkshops og kurser