HJÆLP I ALLE VIDEO PRODUKTIONENS FASER

BRUG FOR HJÆLP TIL KONCEPT UDVIKLING, VIDEO DESIGN OG PRODUKTION AF LÆRINGSVIDEO? ØNSKER I PROFESSIONELT PRODUCERET LÆRINGSVIDEO ELLER VIL I FILME SELV? JEG KAN HJÆLPE JER I ALLE VIDEOPRODUKTIONENS FASER.

KONCEPT

Hvor og hvordan kan videomediet med fordel bruges i jeres undervisningskontekst? Hvad er videomediets styrke i forhold til de læreprocesser I ønsker at igangsætte? Skal videoerne være interaktive? Hvordan kan videomaterialet overordnet struktureres, så det understøtter jeres læringsprincipper? 

DESIGN

Jeg kan hjælpe jer med at udarbejde manuskript og storyboard skabeloner til de forskellige typer læringsvideo, som I ønsker at producere fx casevideo, begrebvideo, instruktionsvideo, dokumentarisk video osv. Hvis videoerne skal matche jeres firma, målgruppe og læringsunivers handler det også om stil, layout, farver, tekst, speak, lyd og musik. Skal videoerne være humoristiske? Skal der produceres live video, speeddrawing, animationsfilm, screencast eller et mix? Skal der designes pre-roll med jeres logo, navne-/titelskilte og kort outtro? 

PRODUKTION

Måske ønsker I at få produceret video? Se eksempler på Your Setup videoproduktioner

Måske ønsker I selv at producere video? Måske har I brug for hjælp til indkøb af udstyr og programmer? Måske har I brug for videoundervisning? Se eksempler på videoworkshops og kurser