LÆRINGSDESIGN OG VIDEO

Skal I producere videobaseret læringsmateriale, levende brugsanvisninger eller en explainervideo, der forklarer et koncept eller en ide? Your Setup har speciale i læringsdesign og produktion af læringsvideo, der virker efter hensigten. 

HVOR MEGET HJÆLP HAR I BRUG FOR?

Your Setup kan, i samarbejde med jeres dygtige medarbejdere, drive hele processen dvs. læringsdesign, film, tegning, redigering og udgivelse af et videobaseret læringsmateriale. Foretrækker I at medarbejdere og undervisere selv filmer, så kan Your Setup hjælpe med læringsdesign og redigering. Ønsker I at uddanne udvalgte medarbejdere til selv at producere og vedligeholde videomaterialet, kan Your Setup facilitere skræddersyede hos jer. Hør om nogle faglæreres erfaringer med en Your Setup Videoworkshop

LÆRINGSVIDEO, DER VIRKER

Lige meget hvilken en løsning I vælger vil successen af et videobaseret læringsmateriale i høj grad afhænge af et godt læringsdesign, der sikrer at videoerne virker efter hensigten. 

MANGE FORETRÆKKER VIDEO

Smartphones og video har ”revolutioneret” vores måde at lære på. Mange af os går på YouTube og finder en video, når vi vil lære noget nyt. Derfor oplever Your Setup generelt glade medarbejdere, når der fx skal produceres videobaserede træningsprogrammer. Det var tilfældet på Carlsberg. A/S, hvor undervisningsvideoer giver mere oppetid på produktionsanlægget. Læs om erfaringerne på Carlsberg

 

 

AT TYDELIGGØRE PRAKSIS OG BUDSKAB

I nærbilleder, slow- og fastmotion, med pile, cirkler, tegning og andre visuelle effekter kan videomediet bruges vise ting, som vi ikke kan se med det blotte øje. Kombinationen af billeder, lyd, tale og tekst kan betyde hurtig kommunikation og store muligheder for at tydeliggøre praksis og budskab.  Se eksempler på animationsvideo, se eksempler på explainervideo

FLIPPED CLASSROOM

Video kan bruges til Flipped Classroom eller Flipped Learning, der er en undervisningsform, der vender den traditionelle undervisning lidt på hovedet.  Elever, kursister eller de studerende har på forhånd set lærerens oplæg i form af lærerproducerede (eller forlagsproducerede) videoer og undervisningstiden bruges derfor på aktiv læring i form af dialog, øvelser og projekter.

VIDEO KAN DOKUMENTERE STANDARD

Mundtlig formidling og sidemandsoplæring har sine fordele, men kan også resultere i at arbejdsmetoderne med tiden bevæger sig væk fra standard. Mundtlig formidling er flygtig en video kan man se igen og igen. På Haldor Topsøe A/S viste video sig at være et godt Leanværktøj til at dokumentere og udvikle standard. Læs om erfaringerne på Haldor Topsøe  og se flere cases. 

LÆRING ON DEMAND MED VIDEO

Med brugerflader og apps kan det gøres let for medarbejdere, elever, studerende og kunder at finde den relevante video her og nu i arbejdssituationen. Se eksempler på brugerflader.

KONTAKT OS 

Der er mange måder at designe og producere læringsvideo på. Kontakt os til en uddybende drøftelse