MERE OPPETID PÅ CARLSBERG

  • procesoperatører får instruktionsvideoer til at forebygge og udbedre kolonnestop

Project Info

Project Description

I januar 2014 redigerede jeg 15 instruktions videoer for Carlsberg, Danmark A/S.

Kort efter udgivelsen af videoerne modtog jeg denne mail:

“Jeg har til morgen haft besøg af en glad tekniker. I nat har vi haft stor glæde af det videomateriale, der er lavet på D2, da det har hjulpet operatørerne til selv at løse et problem uden at være nødt til at tilkalde tekniker. Stoppet blev reduceret til 29 minutter inkl. oprydning og dermed ca. ½ time kortere end hvis en tekniker skulle have været tilkaldt. Der kom dåser i klemme i bigpackeren, så en servomotor skulle nulstilles før vi kunne fortsætte produktionen. Operatørerne på skiftet har på det seneste gennemset samtlige videoer og kunne derudfra foretage nulstillingen, hvilket de ikke har kunnet tidligere.

Med venlig hilsen Søren Schaarup, Senior Supply Chain Development Consultant Carlsberg Danmark A/S “

Undervisningsvideoer giver mere opptid op produktionsanlægget på Carlsberg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PROJEKT BESKRIVELSE:

Formål: At undgå unødigt kolonne stop på dåse anlægget.

Målgruppe: Procesoperatører.

Indhold: Fagteknikerne viser procesoperatørerne, hvordan de kan forebygge og udbedre mindre tekniske problemer med anlægget.

Brugsituation: Videoerne ligger på en tablet, som procesoperatørerne kan tage med ud til anlægget, når de skal udføre opgaven.

Arbejdsproces: Carlsbergs Lean konsulent filmede teknikerne, når der var tid til det i hverdagen. Your Setup redigerede filmklippene med effekter, der tydeliggøre arbejdsprocessen og optog speak med teknikerne. Videoerne blev evalueret på en gruppe procesoperatører før vi udgav dem.

Carlsbergs videomateriale er fortroligt og kan ikke vises her. I er velkomne til at booke et møde, hvor jeg kan vise videoeksempler fra Carlsberg og andre produktionsvirksomheder og drøfte, hvordan læringsvideo evt. kan give øget agilitet, sikkerhed, kvalitet og produktivitet hos jer.

Se eksempel på en instruktionsvideo fra Hospitalsenhed Midt

Se og læs mere om Your Setup læringsvideo.