VIDEOWORKSHOP PÅ HÆRENS SERGENTSKOLE

Project Info

Project Description

Videoen her er et sjovt eksempel på en casevideo, der blev produceret på videoworkshoppen for undervisere på Hærens Sergentskole

Michael Ipsen fra Hærens Sergentskole beskrev efterfølgende workshoppen i et nyhedsbrev:

“Uddannelse i spændende værktøj 

Under ledelse af Lisbet Soya fra yoursetup.dk, har seks ansatte ved Hærens Sergentskole lært meget mere om anvendelsen af Qr-koder og hvordan man kan filme og klippe en læringsvideo sammen, så den fremstår spændende og informativ.
31-07-2014 – kl. 10:57
Tekst og billeder: SSG Michael Ipsen
Hærens Sergentskole fik tirsdag den 29 juli besøg af Lisbet Soya fra yoursetup.dk.
Formålet med dagen var, at udbygge deltagernes viden om mulighederne i teknologien, således at den kan anvendes i den daglige undervisning på skolens uddannelser. Det er nemlig meningen, at skolens elever skal præsenteres for mulighederne i deres instruktørundervisning. Sådan at de kan tage teknologien i brug i deres egen undervisning, hvor mulighederne og teknologien har dens berettigelse.LisbetLisbet Soya fra yorsetup.dk bringer deltagerne dybere ind i brugen af mulighederne.I workshoppen, hvor deltagerne lærte om didaktiske overvejelser og muligheder, fik de brug for deres kreative sider. Via forskellige metoder, skulle deltagerne b.la. lave en musikvideo og forskellige andre læringsvideoer, som så bagefter blev præsenteret via b.la. Qr-koder.KreativitetOversergent K.B. Larsen og Skovsmose er her overrasket over deres evner til at lave en god musikvideoQr-koder er et lille billede med prikker på, hvor man sammen med en app på en smartphone kan læse den information der er gemt i prikkerne. Teknikken er udviklet i den japanske bilindustri, men er nu globalt anvendt.Qr-koder er god til at formilde mindre stykker information med, som f.eks. links eller korte tekster.I arbejdet med videoredigering brugte deltagerne mange forskellige teknikker for at få sin video til at virke interessant og lærerig. Der blev udforsket forskellige kameravinkler, spændende billedekompositioner, billedbeskæring, lys og lyd og meget mere. Ene og alene for at udnytte billede og videomediet til det det er god til- nemlig at vise noget. Rigtigt anvendt er den slags detaljer med til at underbygge formålet og kvaliteten af videoen.

Kreativitet 2

Seniorsergent Grønning og oversergent Rohde i gang med en læringsvideo.

Nu går deltagerne ud med fornyet inspiration, så mon ikke Hærens Sergentskole fremover ser rigtig mange videoer med spændende kameravinkler og bevægelser?”

Se og hør mere om Your Setups QR kode og videoworkshops.